Δημιουργία διατμηματικής ομάδας για το διαγωνισμό συνθετικής βιολογίας iGEM 2017


Ανακοινώσεις για τους φοιτητές / αποφοίτους
Παρασκευή 07, Οκτωβρίου 2016 10:46

 Κάθε χρόνο, πάνω από 300 πανεπιστημιακές ομάδες συρρέουν στη Βοστώνη στα πλαίσια του παγκόσμιου διαγωνισμού συνθετικής βιολογίας iGEM.
 Παραφράζοντας τα λόγια του Theodore von Kármán: “Οι βιολόγοι ανακαλύπτουν τον κόσμο που υπάρχει, οι συνθετικοί βιολόγοι δημιουργούν αυτόν που δεν θα υπήρχε.” Με αυτό τον τρόπο, η διεπιστημονική προσέγγιση της συνθετικής βιολογίας δείχνει να έχει φέρει την επανάσταση σε τομείς από την αγροβιολογία και την ιατρική, μέχρι την ενέργεια και τo σχεδιασμό βιολογικών κυκλωμάτων. Στα πλαίσια του διαγωνισμού iGEM, του μεγαλύτερου διαγωνισμού συνθετικής βιολογίας, φοιτητές θετικών επιστημών, επιστημών υγείας και μηχανικοί καλούνται να συνεργαστούν για το σχεδιασμό, υλοποίηση και προώθηση ενός ερευνητικού project με στόχο την επίλυση ενός σύγχρονου προβλήματος.
 Αν θες να μάθεις πως η συνθετική βιολογία και το iGEM είναι σχετικά με σένα και τη σχολή σου και σου αρέσει να αναπτύσσεις νέες ερευνητικές δεξιότητες, να γνωρίζεις νέα άτομα και να είσαι μέλος μιας διεπιστημονικής ομάδας με ενθουσιασμό και όρεξη, ρίξε μια ματιά στην παρακάτω φόρμα.

(Προθεσμία υποβολής: Κυριακή 16 Οκτωβρίου, 2016)

*Για οποιαδήποτε απορία/διευκρίνηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας: astarampatzis@hotmail.gr , charisgian@hotmail.gr

https://docs.google.com/forms/d/18lwDgAizFfSDjuqqatcAoUgSS2NIZic5CUJt79F0aDY/edit